Sasha Lopez face dezvăluiri în emisiunea „Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls

0
63
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Într-o dezvăluire surprinzatoare făcută în emisiunea „Invitatul de 12”, difuzata in aceasta duminica, la ora 12:00, pe Kanal D2 si la Radio Impuls, celebrul DJ și producător muzical Sasha Lopez a dezvăluit că locuinţa pe care a construit-o cu multă trudă și iubire va trebui să fie vândută, din cauza unor motive bine intemeiate! Invitat în emisiunea moderata de Cosmin Cernat, Sasha Lopez a dezvăluit detaliile.

De mai bine de 2-3 ani, Sasha Lopez și-a concentrat eforturile pentru a-și construi o frumoasă casă, în mijlocul naturii, în apropierea unei păduri idilice. Cu multă iubire și pasiune, casa a prins contur, iar Sasha și-a imaginat o viață liniștită, departe de agitația urbană. Cu toate acestea, visul său a fost spulberat atunci când a aflat că o autostradă amenință să distrugă pădurea din fața casei sale, situată la doar 80 de metri distanță.

„Noi ne-am apucat de o casa pe care o construim de 2-3 ani si am aflat de curand ca va trece o autostrada chiar prin padurea din fata casei, care se afla la 80 de metri  de noi… Padurea nu o sa mai existe, am fost si am numarat si copacii, raman doar 3 copaci… Inteleg toate lucrurile astea, dar acum trebuie sa vindem casa”, a dezvaluit Sasha Lopez in emisiunea lui Cosmin Cernat.

            Cu toate că înțelege necesitatea dezvoltării și modernizării infrastructurii, Sasha Lopez se vede nevoit să-și vândă casa, sperând să găsească un cumpărător căruia să-i împărtășească dragostea și respectul pentru natură și frumusețea ei.

„Cuiva poate o să îi placă. Cred că mă mut în Bali”, a mărturisit cu tristețe Sasha, dorind să-și găsească un loc în care să se refugieze și să-și regăsească liniștea sufletească în mijlocul naturii.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %