Schimb dur de replici la la America Express

0
26
0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Cea de-a doua imunitate a fost câștigată în ediția de ieri America Express de către Aris și Alexia Eram, ei alăturându-li-se Soniei Simionov și Iulianei Pepene, deținătoarele primei imunități, pentru un binemeritat repaus la hotel. Acestea sunt singurele echipe puse la adăpost de strălucirea soarelui roșu diseară, când se va desfășura cursa pentru ulima șansă din a doua etapă a competiției. 

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:59, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.3  puncte de rating și o cotă de piață de 23.5%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 19.7%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.2 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.6 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:16, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Misiune dificilă pentru concurenții America Express în ediția de ieri seară a reality show-ului: în cursa pentru cea de-a doua imunitate, echipele au reconstituit tradiția urmată de pelerini la locul sfânt din orașul Buga, parcurgând o distanță considerabilă în genunchi. La capătul cursei din care nu a lipsit autostopul, cea de-a doua imunitate a fost câștigată de Aris și Alexia Eram.

În această seară, echipele se adună cu mari emoții în capitala mondială a muzicii salsa, orașul Cali – mai exact în Teatro El Mulato, un adevărat templu al acestui dans, pentru că ritmurile de salsa nu vor lipsi din cursa pentru ultima șansă. Urmează o întrecere pe cinste, cu un lanț de misiuni ce li se va părea interminabil participanților, care vor trece de la dansul senzual salsa la mișcări executate în forță, cu maceta, pentru extragerea sucului de trestie de zahăr. Perechile care concurează în această seară pentru a rămâne în competiție își vor exploata creativitatea, talentul la dans, forța fizică și rapiditatea, dar și puterea de convingere.

Emoțiile se vor simți din plin încă de la începutul ediției, pentru că Irina Fodor va dezvălui în această seară clasamentul în urma întrecerii de ieri. Iar ordinea în care echipele au ajuns la ea va fi surprinzătoare pentru toți. Echipele situate pe ultimele două locuri sunt cele care intră la cursa pentru ultima șansă – alături de acestea, la start aliniindu-se cea de-a treia pereche, aleasă în urma votului competitorilor.

Și cum, de la o cursă la alta, competiția devine tot mai aprigă, tensiunea de la momentul votului crește și ea pe măsură – astfel că diseară, Teatro El Mulato va fi scena unor demonstrații cuceritoare de salsa, dar și a unor replici care vor crește presiunea înaintea cursei. ”Noi de la bun început am considerat că vom aplica strategia eliminării celui mai puternic” este unul dintre comentarii. ”Ați fost aroganți! Voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare” este o altă replică grea de la momentul votului. Care sunt cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă și cu ce verdict se încheie etapa a doua de pe Drumul Soarelui telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %