Se scot săbiile din teacă la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D2

0
95
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

 În cea de-a treia zi de competiție „Bravo, ai stil!”, emisiunea difuzată la Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19:00, spiritele se încing.  Aflate la început de competiție stilistică, cele 10 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din România au de dus „bătălii” grele întrucât așteptările juraților în ceea ce le privește cresc de la o ediție la alta.

Intre concurente se ascut „săbiile”, fiecare dintre acestea își apară alegerile vestimentare.

Absolvente de „Artă și Design”, Iris și Luiza nu împart aceeași viziune stilistică. În ediția din această seară, difuzată la 19:00, la Kanal D2, cele două tinere au parte de prima dispută stilistică; Luiza, care a optat pentru un „festival look” și o poveste pe măsură, este luată în colimator de contracandidata sa.

„Da, parcă n-am absolvit amândouă aceeași Facultate (n.r. Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design). Parcă mergi îmbrăcată ca o animatoare la o petrecere pentru copii… Mie nu îmi place, e o încropeală!”, susține Iris.

Văzând că nu îi este complimentat look-ul, Luiza trece la atac.

E normal să avem gusturi și viziuni diferite. Nu e ca și cum dacă am absolvit aceeași facultate de profil trebuie să gandim la fel și să avem aceleași gusturi. Niciodată! Mie îmi place să fiu „extra” când merg la festival”, susține Luiza.

Dialogul continuă între cele două concurente în aceeași notă de gâlceava; cum își vor susține cele două tinere punctele de vedere în fața juraților veți putea urmări în ediția din această seară a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %