Seria de filme Mistere la fotografie are premiera pe 11 ianuarie la DIVA

0
92
Professional photographer Allie Adams becomes embroiled in the mystery surrounding the theft of a valuable necklace. When her unorthodox investigation uncovers a murder that is tied to the theft, Allie shares her findings with P.D. Detective Sam Acosta and the two work together to identify and bring the killer to justice, despite Sam’s reluctance to allow Allie’s involvement in his case. Photo: Trezzo Mahoro, Carlos PenaVega, Alexa PenaVega, Paul McGillion Credit: ©2020 Crown Media United States LLC/Photographer: David Dolsen
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Cine crede că profesia de fotograf este una sigură este invitat să urmărească noua serie de filme difuzate în ianuarie la DIVA. Seria de filme Mistere la fotografie (Picture Perfect Mysteries, 2019) vine la DIVA, premieră în România, din 11 ianuarie, miercurea, de la 21:00.

Personajul principal Allie Adams (Alexa PenaVega) este un fotograf profesionist, care deține propriul studio și se folosește de abilitățile ei pentru a rezolva cazuri de crimă alături de chipeșul Detectiv Sam Acosta (Carlos PenaVega). Actorii care îi interpreteză pe Sam și Allie formează un cuplu în viața reală, sunt căsătoriți din 2014 și au 3 copii.

11 ianuarie aduce Mistere la fotografie: Moarte la nuntă (Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead, 2019). Allie participă la o nuntă ca fotografă când mirele este ucis în timpul primului dans. În calitate de fost iubit al miresei, fratele lui Allie se transformă în suspect. Va reuși poliția sau Allie și prietenii să rezolve crima? Oare de câte cadre este nevoie pentru a descoperi adevăratul făptaș?

Pe 18 ianuarie este difuzat filmul Mistere la fotografie: Diamante letale (Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds, 2020). Fotografa Allie Adams a fost angajată să pozeze o gală la galeria de artă organizată pentru a evidenția colecția unui localnic. Colecția include tablouri, fotografii și chiar un colier valoros. Înainte de ivirea zorilor colierul este furat. Desigur, detectivul Sam Acosta este desemnat să investigheze cazul. Dar nu trece mult până când un cadavru este descoperit și ancheta capătă o nouă dimensiune, iar Sam și Allie încercă să-și dea seama ce s-a întâmplat.

25 ianuarie vine cu Mistere la fotografie: Primadona ucisă (Picture Perfect Mysteries: Exit, Stage Death, 2020). În culise, în seara de deschidere a unei noi piese, fotografa Allie Adams descoperă cadavrul artistei principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei. În timp ce detectivul poliției din Willow Haven, Sam Acosta, demarează ancheta, el o invită pe Allie să-l ajute în acest caz. Implicarea lui Allie o face o țintă atunci când se apropie prea mult de adevăr.

Toți ochii la DIVA, zâmbiți și urmăriți fără să clipiți Mistere la fotografie, în zilele de miercuri din luna ianuarie, de la 21:00!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %