Silvestru State a cucerit în premieră un turneu de tenis de categorie RTP 100

0
35
0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Silvestru State a cucerit duminică, 10 septembrie 2023, turneul RTP 100 RECENT NEWS CUP, după ce s-a impus în finală în fața lui Dănuț Matei.

Silvestru State, favorit șase al turneului RTP 100, a fost întro formă de zile mari, reușind cinci victorii într-o singură zi, care i-au adus primul titlu de Campion RTP. În primul tur a trecut de Vicențiu Râmniceanu, în optimi l-a eliminat pe Ioan Șendroiu iar în sferturi s-a impus în fața favoritului doi, Bogdan Farcaș. În semifinale s-a impus în trei seturi extrem de disputate, în fața lui Andrei Giotoiu. Iar în finală l-a învins în două seturi pe Dănuț Matei, al treilea favorit al turneului. Astfel că la aproximativ un an de zile de când a jucat prima sa finală RTP, pierdută în 25 septembrie în fața lui Laurențiu Slosman, a reușit cel mai mare succes la RTP. Pentru această performanță, Silvestru State a fost recompensat cu un premiu în valoare de 150 lei, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP, un voucher în valoare de 50 lei. A primit în dar și celebra cutie cu șosete oferită de Laboratorul de Șosete, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul de Campion RTP ce va fi personalizat cu numele său. De luni, Silvestru State avansează la nivel RTP 250 în cadrul circuitului RTP.

Dănuț Matei, desemnat favorit numărul trei al turneului, a bifat a șaptea finală RTP 100 din carieră. Din păcate nici de această dată nu a reușit să o câștige. Șapte finale a jucat în acest an Dănuț Matei la RTP 100, iar una anul trecut. La care se adaugă o finală de categorie RTP 250 și finala pe echipe de la RTP CUP. Astfel că Dănuț Matei continuă să-și doboare propriul record la RTP în materie de finale jucate și pierdute. Și de această dată, oboseala acumulată atât la simplu cât și la dublu masculin, l-au lăsat fără energie în finala contra lui Silvestru State. pentru cea de-a opta finală la RTP 100, Dănuț Matei a primit o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 110 lei, un voucher RTP de 30 lei, 50 lei pentru RTP Finals și trofeul de finalist.

Turneul RTP 100 RECENT NEWS CUP 2023 a reunit la start 27 de jucători, iar trei au debutat în premieră în circuitul RTP: Cristian Dorobanțu, Lucian Grădinaru și Garbiel Radu Bosta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %