Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa, într-o ediţie specială de sărbătoare

0
70
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Concurenţii reality show-ului matrimonial aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor petrece sărbătorile pascale în casa Mireasa, dar vor avea parte de o mulţime de surprize.

Printre acestea se va număra şi vizita familiilor lor, un moment cu totul şi cu totul emoţionant. Simona Gherghe li se va alătura în a doua zi de sărbătoare şi nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu, într-o ediţie live a emisiunii Mireasa, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Anul acesta, concurenţii Mireasa vor avea parte de o petrecere în grădină, chiar în prima zi de Paşte, cu preparate pregătite cu grijă, chiar de către ei, dar şi un berbecuţ la proţap. Un preot va aduce Lumina Sfântă a Învierii în casa Mireasa, iar concurenţii vor avea parte de momente cu totul şi cu totul emoţionante atunci când familiile lor îi vor vizita în zi de sărbătoare. A doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, de data aceasta amenajat în casa Mireasa, Simona Gherghe va fi invitata specială a concurenţilor la masă, nu în postura de gazdă a reality show-ului, ci de prietenă a a acestora. Simona nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu. Ce materiale speciale le-a pregătit echipa emisiunii, telespectatorii vor putea urmări în a doua zi de Paşte, în direct, de la ora 14:00, la Antena 1.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %