Simona Halep confirmă vestea după ce a vorbit cu avocatul: Sunt foarte dezamăgită

0
91
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Simona Halep a declarat pentru Eurosport că a discutat cu avocatul său care a reprezentat-o în procesul de dopaj, aflat pe masa tirbunalului sportiv independent de la Londra.

Românca a spus că vestea primită de la avocat, a dezamăgit-o profund.

”A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toți experții pe care i-am avut. Avocații, de asemenea, a fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine. Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede. Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a transmis Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

Însă luna august este ca și terminată, puțin probabil ca judecătorii de la Sports Resolutions să dea verdictul în ultimele cinci zile care au mai rămas din luna august.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %