Simona Halep primește o veste fabuloasă. Ar putea fi audiată rapid de judecătorii TAS

0
66
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Simona Halep primește o veste care îi dă o speranță că ar putea reveni în curând în circuitul de tenis. La câteva zile după ce TAS a publicat calendarul audierilor până la 21 martie 2024, listă pe care apelul lui Halep nu apare, vine o informație care o va bucura atât pe fostul lider mondial cât și pe fanii ei.

Jurnalistul Dragoș Suciu a declarat că există informații că procesul sportivei din România ar putea să se judece pe 24 ianuarie.

”Simona Halep se antrenează în Dubai. A venit o informație din partea celor de la TAS, se vehiculează o dată, 24 ianuarie, că s-ar putea judeca. Audierile ar urma să aibă loc până pe 24 ianuarie”, a spus Dragoș Suciu la emisiunea Liga Digi Sport, de pe Digi Sport 1.

Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj de Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis.

Românca a înregistrat în 24 octombrie 2023, apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, împotriva suspendării sale, iar acum este în așteptarea verdictului.

Între timp, Halep se antrenează în Dubai, iar rușii de la Sankt Petersburg au negociat cu românca pentru a participa la turneul de tenis ce se va desfășura în perioada 1-3 decembrie 2023, turneu care nu este afiliat WTA!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %