Simona Halep, revoltată de modul în care s-a desfășurat procesul de la Londra

0
40
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Simona Halep este revoltată de faptul că procesul cu ITIA decurge anevoios. Românca și-a strigat disperarea înainte de a fi audiată.

Opt luni de zile a trebuit să aștepte Simona Halep pentru a fi audiată. Și asta din cauza ITIA, agenția care a suspendat-o pe motiv de dopaj. Audierea a venit după mai multe amânări repetate și după ce românca s-a plâns public de faptul că nu i se dă voie să se apere și este nevinovată.

Încă o dată, în seara aceasta, sunt devastată. ITIA încă o dată, pentru a treia oară mi-a amânat audierea cu o lună! Aștept să fiu judecată din octombrie anul trecut. În decembrie, am fost în sfârșit capabilă, mulțumită experților, să demonstrez că multe dintre suplimentele pe care le-am folosit au fost contaminate, care au dus la rezultatul pozitiv. Am cerut, așa cum impun regulile anti-doping, pentru o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, e scris în legi! Din păcate, ITIA mi-a amânat audierea de trei ori, refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un Tribunal Independent și fără a mă lăsa să particip la vreun turneu timp de opt luni. Acum știu că am ratat Australian Open și urmează Roland Garros și Wimbledon. Fără să menționez că mi-am pierdut toate punctele și locul în clasament. Nu doar că îmi omoară reputația, însă fac asta și cu mine ca jucătoare profesionistă și nici măcar nu vorbesc despre consecințele pe care le are asupra sănătății mele mintale. Nerespectarea regulilor ITIA în ceea ce privește audierea rapidă pe care am dreptul să o am, e lipsită de respect față de mine încât nu mai am cuvinte… ‘Amânarea justiției este refuzul ei’. Simona”, a declarat Simona Halep.

Acum, din nou, Halep este disperată de faptul că judecătorii de la Sports Resolutions tergiversează verdictul de o lună de zile. Dacă mai întârzie mult decizia Tribunalului de la Londra, românca ratează și US OPEN, ultimul Grand Slam al anului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %