Sindicatele din penitenciare amenință că pun lacătul pe pușcării dacă nu li se plătesc orele suplimentare

0
60
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel Ciolacu să aducă la cunoștința tuturor românilor modul de cheltuire a banilor publici care a condus la gaura din bugetul statului de aproximativ 43 de miliarde de lei.

Măsurile de austeritate vehement trâmbițate de liderii coaliției de guvernare sunt o consecință nemijlocită a cheltuirii haotice a banului public, într-o manieră ineficientă și ineficace. Firmele de partid căpușe și sinecurile politice, acei bugetari inutili, sunt adevărații bugetofagi, ci nu bugetarii utili (profesorii, medicii și polițiștii). Unde sunt banii, domnule Ciolacu? Ai voștri fură, ai noștri plătesc!

Sindicatele din penitenciare îl acuză pe Marcel Ciolacu că, prin desființarea unor funcții și neplata muncii suplimentare în instituțiile publice, prim-ministrul României sacrifică imoral medicii, profesorii și polițiștii în avantajul bugetarilor inutili care au contribuit risipirea banului public. În timp ce Nicolae Ciucă și liberalii se luptă pentru electoratul de dreapta, Marcel Ciolacu se erijează sinucigaș în capitalist sălbatic și trece liniile roșii ale doctrinei de stânga, scoțând din ideologia Partidului Social Democrat (PSD) filosofia muncii axate pe muncitor. Marcele, la alegerile din 2024, electoratul de stânga îți va da gaura covrigului de Buzău!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) îi solicită prim-ministrului Marcel Ciolacu ca, înainte de angajarea răspunderii pentru măsurile fiscale, să se așeze la masa negocierilor cu sindicatele și împreună să găsească o soluție fiabilă pentru asigurarea stabilității economice și sociale a României, altfel asumarea oarbă a unor măsuri sinucigașe va declanșa instabilitate socială și conflicte de muncă pe termen lung. Protestatarii care bat acum la ușile închise ale Guvernului, în scurt timp vor bloca instituțiile publice. Vom pune lacătul pe pușcării, domnule Ciolacu! – declară președintele FSANP, Cosmin Dorobanțu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %