Soarele, nisipul, surful și romantismul se ciocnesc la TLC, în serialul „Iubire în paradis: Povești din Caraibe”

0
49
0 0
Read Time:2 Minute, 37 Second

Marți, 27 iunie, TLC aduce un nou sezon Iubire în paradis: Povești din Caraibe, de la ora 20:00. Faceți cunoștință cu cei patru americani și cu jumătățile lor din Caraibe: din Barbados, Jamaica, Costa Rica și Panama.

Sunt insulele Caraibe un adevărat paradis al îndrăgostiților? Patru cupluri descoperă asta în noul sezon Iubire în paradis: Povești din Caraibe, care va avea premiera la TLC marți, 27 iunie, de la ora 20:00. Acest docu-soap va urmări patru cupluri care și-au găsit dragostea în Caraibe și care speră că relațiile lor vor continua, în ciuda kilometrilor și a dramei dintre ei. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Cu relații aflate în diverse faze, inclusiv o aventură de vacanță care a devenit relație serioasă și o poveste de dragoste care a adus sarcină, americanii speră ca idila lor cu localnicii de pe insulă să funcționeze odată ce cerul albastru și bronzul se estompează.

Cele patru cupluri se aruncă cu capul înainte pentru o șansă la dragostea adevărată!

ARYANNA (Quincy, IL) & SHERLON (Orange Bay, Jamaica)

În urmă cu nouă luni, Aryanna și-a petrecut vacanța în Jamaica și l-a întâlnit pe Sherlon, un jamaican înalt care conduce afacerea tatălui său cu bărci de turism, pe lângă faptul că lucrează la o stațiune pentru swingeri. Acum, însărcinată în șase luni cu copilul lui Sherlon, Aryanna se întoarce în Jamaica pentru a-l convinge să se mute în SUA, astfel încât să se căsătorească și să își crească împreună copilul. Va fi Sherlon de acord să își părăsească viața de pe insulă pentru o femeie pe care abia o cunoaște?

MARTINE (Miami, Florida) și STEVEN (Barbados)

Într-o croazieră în Caraibe, acum trei ani, Steven a invitat-o pe Martine la dans, iar de atunci cei doi au tot dansat pe ringul de dans și în afara lui. Cu toate acestea, încrederea lui Martine a fost zdruncinată de când a aflat că Steven a înșelat-o, așa că zboară în Barbados pentru a decide dacă relația lor merită salvată.

MARK (Huntington Beach, California) și KEY (Bocas del Toro, Panama)

Mark și Key s-au întâlnit în Bocas del Toro în urmă cu zece ani și s-au îndrăgostit în timp ce Mark a ajutat-o pe ea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, după o supradoză. Acum, s-au reîntâlnit după nouă ani și Mark se întoarce în Bocas pentru a-i cere lui Key să se mute în California cu el, dar Key nu mai este aceeași fată pe care a cunoscut-o în urmă cu aproape un deceniu.

AMBER (Seminole, Florida) și DANIEL (Jaco, Costa Rica)

După ce s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în timp ce Amber se afla în vacanță în Costa Rica, ea și Daniel sunt pregătiți să se căsătorească. Dar Amber, care și-a petrecut ultimul an susținându-l financiar pe Daniel și fiind vârful de lance al cererii lor de viză K-1, se întreabă dacă nu cumva se angajează să ducă o viață de „mamă” a lui Daniel, mai degrabă decât de soție.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %