Soprana Felicia Filip alături de Emilia Popescu, Nicu Alifantis și Mircea Dinescu în spectacolul de „Vineri de la 6 și 9”, la ARCUB

0
57
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Soprana Felicia Filip este invitatul special al ediţiei din iunie „Vineri de la 6 şi 9”, un spectacol de divertisment altfel care se joacă o dată pe lună pe scena de la Sala Mare ARCUB şi propune, de fiecare dată, un alt repertoriu. Spectacolul regizat de Mircea Cornişteanu beneficiază în această lună de două reprezentaţii programate vineri, 23 iunie, de la ora 18:00 şi 21:00, la ARCUB – Hanul Gabroveni.

Alături de Felicia Filip, din distribuţia spectacolului fac parte actrița Emilia Popescu, scriitorul Mircea Dinescu, interpretul Nicu Alifantis, coregrafa Adina Cezar (cu dansatorii Ioana Cazacu, Mara Constantinescu, Eduard Chimac) și magicianul Andrei Teaşcă alături de actorii Radu Gheorghe și Mihai Bisericanu în calitate de prezentatori.

De la momente de magie, la momente de dans, actorie, muzică şi lectură, spectacolul emoţionează, distrează şi pune publicul pe gânduri după modelul celebrelor „Nocturne” iniţiate în anii ’80 de coregrafa Miriam Răducanu.

După prezenţa istoricului Adrian Cioroianu şi a actorului Dorel Vişan în calitate de invitaţi speciali în lunile aprilie şi mai, surpriza spectacolului din iunie este pregătită de soprana Felicia Filip. Unica solistă de operă din lume care a câştigat toate Premiile Mozart, artista care a cântat pe cele mai mari scene ale lumii declara despre participarea în spectacolul de la ARCUB: „Vă aşteptăm pe Lipscani cu spectacolul «Vineri de la 6  şi 9»! Ce miraj pentru bucureșteanul dintotdeauna, Lipscani e un fel de Mariahilferstrasse de la Viena. E stradă, da, dar e şi zona tuturor posibilităților – zona fanteziei, zona surprizelor. Un teatru pe Lipscani va fi mereu o provocare, ceva unic. Așa este și întâlnirea noastră din 23 iunie, de la ARCUB”Felicia Filip.

Spectacolul „Vineri de la 6 și 9” continuă să se joace pe parcursul anului 2023 la ARCUB – Sala Mare, cu reprezentații programate astfel: 22 septembrie, 27 octombrie, 24 noiembrie și 16 decembrie. Pentru fiecare dată mai sus menționată, se vor juca câte două reprezentații, de la ora 6 şi de la ora 9 pm. La finalul fiecărei reprezentaţii, va avea loc o sesiune de autografe cu artiştii şi invitatul special al serii.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %