Spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri la JazzUP Sea Festival V

0
53
0 0
Read Time:2 Minute, 59 Second

În această vară, orașul Constanța găzduiește o serie de evenimente culturale remarcabile, aducând împreună muzica jazz, arta și filantropia într-un mod inedit. În perioada 19-23 iulie 2023, JazzUP Sea Festival organizează spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri, dar si sesiuni speciale alături de artiști, workshop-uri de educație muzicală, paneluri de discuții cu specialiști în domeniul muzical, oferind astfel o experiență culturală diversificată și plină de bucurie pentru toți participanții.

Fiecare zi a festivalului JazzUP Sea Festival V oferă o gamă variată de experiențe muzicale și artistice care îmbină tradiția jazz-ului cu noi influențe și abordări inovatoare. Mai mult, expoziția în aer liber de pe faleza cazinoului care prezintă reproduceri ale creațiilor maestrului Ștefan Pelmuș, oferă publicului o incursiune în lumea artei contemporane și transformă Constanța într-o galerie de artă în aer liber.

Evenimentele încep în data de 19 iulie când va avea loc o licitație de artă specială în beneficiul copiilor defavorizați din Constanța. Evenimentul va avea loc în spațiul oferit de Botanica.

Festivalul continuă pe 20 iulie cu JazzUP Young la Muzeul de Artă Constanța. Aici, participanții vor avea ocazia să descopere educația cromatică și muzicală, precum și să viziteze expozițiile impresionante ale muzeului.

În aceeași zi, începând cu ora 19:00, JazzUP Sea are loc la Muzeul de Artă Constanța, aducând publicului concertul neo-clasic „All Strings Attached”. Andrei Irimia Project va încânta audiența cu o combinație fascinantă de muzică clasică interpretată de Andrei Irimia la pian, Thibault Solozarno la violoncel și Răzvan Laurențiu Păun la vioară.

Pe parcursul zilei de 21 iulie, JazzUP Young va avea loc la Piațeta Cazino Constanța, oferind participanților o experiență de educație muzicală și arhitecturală.

În aceeași seară, de la ora 19:00, JazzUP Sea aduce pe scenă la Piațeta Cazino Constanța spectacolul „Ce este cerul?” susținut de Zeyla Tomlyn și Pantam Dance. Această reprezentație unică va combina elemente de jazz clasic și world music.

Pe 22 iulie, de la ora 11:30, JazzUP Sea Festival V organizează ClassUP, unde tinerii muzicieni la început de carieră vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu manageri culturali, artiști consacrați și reprezentanți ai instituțiilor de stat, într-un panel de discuții despre artă.

În aceeași zi, de la ora 17:00, JazzUP Young aduce educație socială și muzicală – Piața Ovidiu, oferind participanților oportunitatea de a se bucura de muzică și de a învăța despre importanța socială a acesteia.

Seara de 22 iulie, începând cu ora 19:30, JazzUP Sea continuă la Piața Ovidiu cu spectacolul „Roiesc” susținut de Mădălina Pavăl Orchestra.

Mădălina Pavăl va fi acompaniată de Alexei Țurcan la acordeon și chitară, Lucian Naste la chitară, Alex Corlan la bas, Ioana Turcu la flaut, Diana Ciudin și Sarah Andreescu la viori, Mihail Grigore la violoncel, Alice Hristodor la harpă și Philip Goron la percuție.

Pe 23 iulie, începând cu ora 17:00, JazzUP Young va avea loc la Farul Genovez, oferind o experiență educațională în domeniul muzicii și istoriei artei.

În aceeași seară, de la ora 19:00, JazzUP Sea aduce pe Faleza Farul Genovez spectacolul „Hera & the Soul Vibrations”. Vor oferi o seară memorabilă de muzică jazz – Hera, Johnny Bica la pian, Ciprian Pop la chitară și Andrei Paraschiv la baterie

În fiecare seară, de la ora 21:00, JazzUP Session are loc la Botanica, oferind oportunitatea de a experimenta improvizația muzicală și de a crea conexiuni în cadrul comunității muzicale.

A V-a ediție a Festivalului JazzUP Sea este organizat de Asociația CultArt și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %