Studiu Binance: 88% dintre utilizatorii instituționali văd o perspectivă pozitivă pe termen lung a activelor criptografice

0
74
0 0
Read Time:4 Minute, 10 Second

Binance Research și Binance VIP & Institutional anunță astăzi concluziile sondajului Institutional Crypto Outlook, ce arată că 63,5% dintre utilizatorii VIP și instituționali ai Binance chestionați au o perspectivă pozitivă asupra activelor cripto în următoarele 12 luni. O mare majoritate, 88% dintre respondenți, menționează un sentiment pozitiv asupra activelor cripto pentru următorul deceniu.

Sondajul determină și că utilizatorii instituționali cred că mai multe scenarii de utilizare în lumea reală (26,9%) și îmbunătățirea clarității reglementărilor (25,3%) ar accelera adoptarea, în defavoarea prețurilor mai mari (3,4%). Acest lucru poate indica faptul că participarea instituțională are un orizont de timp mai lung și, prin urmare, este mai puțin reactivă față de ciclurile de piață pe termen scurt.

Sondajul global asupra a 208 utilizatori Binance VIP și instituționali s-a desfășurat în perioada 31 martie – 15 mai 2023, a explorat datele demografice ale respondenților, precum și atitudinile, preferințele, adoptarea și motivațiile acestora față de investițiile în criptomonede. Concluziile cheie includ:

  • Alocarea instituțională: în ciuda evenimentelor de pe piață din ultimul an, majoritatea (47,1%) investitorilor menține alocarea cripto, iar peste o treime (35,6%) crește alocarea, în aceeași perioadă. Doar o minoritate (17,3%) și-a redus alocarea cripto.
  • Schimbări așteptate în alocare: majoritatea respondenților se așteaptă fie să crească (50,0%), fie să-și mențină (45,7%) alocarea în următoarele 12 luni. Doar 4,3% dintre investitori au indicat că s-ar aștepta să își reducă expunerea la cripto.
  • Percepție mai bună asupra Bitcoin: în timp ce percepțiile despre Bitcoin și cripto au rămas în mare parte neschimbate în ultimul an (44,7% și, respectiv, 47,8%), o proporție mai mare de respondenți au devenit mai deschiși față de Bitcoin, în comparație cu sectorul cripto general (47,3% faţă de 33,2%). În mod similar, în timp ce 22,1% dintre investitori au devenit mai reticenți în privința cripto, în general, doar 4,8% au susținut acel sentiment față de Bitcoin, în special.
  • Infrastructură și inovare: 53,9% dintre investitori au indicat că infrastructura este cel mai important sector pentru ei sau pentru fondul lor. Aceasta a fost urmată de tehnologiile Layer 1 și Layer 2 (48,1% și, respectiv, 43,8%). Când au fost întrebați despre anumite domenii, puțin peste jumătate (51,0%) au spus că inovarea portofelului (de exemplu, auto-custodia, îmbunătățirile UX/UI) este importantă.
  • Motivația investițiilor: 42,8% dintre investitori au indicat că potențialul de rentabilitate mare a investițiilor a constituit cel mai convingător argument pentru intrarea în criptomonede. Acesta a fost urmat de 37,5% dintre investitori care cred în obținerea unei expuneri pe termen lung la o tehnologie emergentă, ca motivație principală.
  • Locurile de tranzacționare: Schimburile centralizate rămân cea mai populară platformă pentru tranzacționare instituțională (90,5%) și activități de custodie (58,2%). Lichiditatea (28,0%), securitatea (26,0%) și reputația (22,5%) au fost primele trei criterii în determinarea modului în care este selectată o platformă de tranzacționare.

„În mod obișnuit, instituțiile au un orizont pe termen lung atunci când intră pe o nouă piață, iar sondajul nostru indică același lucru și pentru activele cripto, având în vedere perspectiva pozitivă a respondenților și modul în care aceștia își exprimă mai multă încredere în cazurile de utilizare ca factori de adoptare față de prețuri. Aceste constatări se potrivesc cu rata sănătoasă de creștere a conturilor instituționale pe Binance, care a avansat cu 89% de la apogeul pieței bull, în T4 2021. Vom cerceta raportul alături de utilizatorii noștri, pentru a aplica informațiile în ofertele noastre de produse”, a spus Catherine Chen, Head of Binance VIP and Institutional.

Sondajul poate fi accesat aici.

# # #

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Despre Binance VIP & Institutional

Binance VIP and Institutional ajută instituțiile și investitorii sofisticați să își optimizeze experiența de tranzacționare a activelor digitale. Colaboram îndeaproape cu fonduri de investiții, manageri de active, birouri de familie, firme de tranzacționare proprii, piețe, brokeri și multe altele. Echipa noastră globală de experți de încredere oferă cunoștințe de vârf, asistență personalizată și acces VIP la cel mai mare și mai lichid schimb de active digitale.

Despre Binance Research

Binance Research este divizia de cercetare a Binance, cel mai important schimb de criptomonede din lume. Echipa se angajează să furnizeze analize obiective, independente și cuprinzătoare și își propune să fie liderul de gândire în spațiul criptografic. Analiștii noștri publică, în mod regulat, articole unice, pe subiecte legate de, dar fără a se limita la, ecosistemul cripto, tehnologiile blockchain și cele mai recente tedințe ale pieței.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %