Târgul Creativ „OvalsArt” are loc la București, timp de două zile, 25 și 26 noiembrie 2023

0
11
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Ediția de Sfântul Andrei a Târgului Creativ „OvalsArt” se va desfășura sâmbătă 25 și duminică 26 noiembrie, între orele 10 -19. Publicul este invitat la o nouă întâlnire cu artiști și artizani care vor îmbina talentul, originalitatea, măiestria și bunul gust.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural „L’Amphitheatro”, în eleganta vilă constuită la 1895, și aflată pe strada Plantelor, nr.27, de lîngă una dintre cele mai frumoase zone de agrement ale Sectorului 2 – Parcul „General Nicolae Dabija”.

Târgul Creativ „Ovalsart” este o zonă de shopping alternativ, un spațiu al energiilor speciale, în care te poți bucura de produse de calitate, unice și originale, realizate de artiști, designeri și talentați creatori de obiecte lucrate manual.

În cadrul Târgului Creativ „Ovalsart” aveți șansa să descoperiți: bijuterii, obiecte de artă, icoane pe sticlă, ceramică artistică, decorațiuni (lut polimeric, ceramică, rășină, florale), lumânări, accesorii, jucării pentru copii împletite din bumbac, articole  pictate din piele (cercei, genti, ghiozdane) și multe altele, toate putând fi caracterizate de cuvântul INEDIT. Pe simezele centrului vor expune și mai mulți artiști vizuali importanți: Grupul de iconari „EIKONA” alcătuit din: Elena Dican, Elena Radu, Alina Cristea, Mioara Comănescu și Gabriela Popescu; sculptorul și pictorul Silviu Ioan Soare, precum și pictorițele: Victoria Soare și Claudia Bucur.

Muzica bună, zona de relaxare, cafeneaua creativă, premiile deosebite pe care le vor primi cei care poartă numele Sfântului Andrei și întâlnirile cu creatori de primă valoare vă vor transforma ultimul week-end al lunii noiembrie într-o amintire deosebită.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %