Totul despre piercingul în limbă: de ce merită să faci o astfel de schimbare?

0
70
0 0
Read Time:3 Minute, 0 Second

Ești o persoană rebelă, non-conformistă, căreia îi place să aibă un look întotdeauna inedit?

Atunci poți lua în considerare posibilitatea de a-ți face un piercing in limba chiar aici. Mai exact, vei putea purta astfel un accesoriu deosebit în limbă, care va fi vizibil doar când îți vei dori și care, în același timp, îți va schimba anumite experiențe personale senzoriale, de care te vei bucura altfel decât până acum. Descoperă, însă, din rândurile ce urmează care sunt elementele pe care să le iei în considerare.

Piercing in limba – momentul oportun pentru a-ți face unul

Luând în considerare faptul că limba este un organ foarte puternic vascularizat, expus tuturor alimentelor pe care le consumi și pe care, totodată îl folosești pentru a comunica, recomandat este să apelezi la un artist în domeniu pentru o gaură doar atunci când știi că ai o stare de sănătate generală bună.

Care sunt avantajele de care te bucuri datorită pierce-ului în limbă?

În ceea ce privește pierce-ul în limbă, este bine să știi că reprezintă o metodă neconvențională, prin care să te bucuri de un look inedit. De exemplu, dacă ai o personalitate puternică, pe care vrei să o exprimi inclusiv prin aspectul tău, nu ezita să faci acest pas. De asemenea, pierce-ul în limbă te va ajuta ca pe termen lung să ai parte de experiențe romantice deosebite, întrucât sărutul simte complet diferit atunci când porți o bijuterie în limbă. Inclusiv partenerul tău va simți o diferență, iar astfel vă bucurați împreună de o experiență mai intensă.

Un alt avantaj, pe care să îl iei în considerare este acela că poți îndepărta pierce-ul din limbă oricând îți dorești. De exemplu, poate că la un moment dat te vei plictisi de bijuteria pe care ai ales-o la început: tot ce trebuie să faci în acest caz este să o îndepărtezi, iar ulterior să o înlocuiești cu una nouă.

În cât timp se vindecă limba după aplicarea pierce-ului?

Printre elementele, pe care mai este bine să le cunoști despre gaura în limbă se numără faptul că perioada de vindecare este mult mai scurtă, decât dacă ai alege o altă zonă. De exemplu, este bine să știi că în aproximativ 8 săptămâni zona respective se vindecă de tot, iar ulterior poți începe să îți schimbi bijuteria oricând îți dorești.

Sfaturi de care să ții cont în perioada de vindecare

Pentru ca zona în care îți faci o gaură să se vindece mai repede și mai ușor, indicat este ca în primele săptămâni de la vizita la salon să acorzi o atenție deosebită igienei orale. Totodată, indicat este să nu te joci cu pierce-ul, pentru ca acesta să se ,,așeze” bine: eviți astfel infecțiile, dar și iritațiile.

Cum să alegi bijuteria potrivită?

În ceea ce privește accesoriul ideal pentru tine, acordă-ți suficient timp să cauți bine o bijuterie care să îți fie pe plac. În magazinele de specialitate găsești foarte multe modele de accesorii din care poți alege: de preferat este să optezi la început pentru o bijuterie finuță, până te obișnuiești cu ea, iar ulterior poți face trecerea la un accesoriu mai mare ca dimensiuni.

Apelează cu încredere la artiștii InkStar.ro atunci când ești sigur că vrei să faci o schimbare la nivelul corpului tău. Aici îți poți pune un piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/, indiferent de modelul acestuia, pentru ca ulterior să te simți mai bine în propria piele și, în același timp, să îți exprimi personalitatea într-un mod inedit.

Date de contact:

E-mail: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %