„Totul pentru familia mea”, serialul turcesc care a cucerit inimile românilor, ajunge la finalul sezonului, la Kanal D!

0
67
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, îndrăgitproducție „Totul pentru familia mea” ajunge la finalul sezonului, urmând ca de mâine, 4 iulie, să înceapă o nouă poveste – „Melek”, ce va putea fi urmărită de luni până miercuri, de la 20:00, la Kanal D.  

„Totul pentru familia mea”, povestea de viață extraordinară a fraților Eren, plină de emoție și dramatism, a impresionat privitorul prin autenticitatea evenimentelor și emoțiilor, prin care cei patru frați au fost nevoiți să treacă, destinul oferindu-le nenumărate încercări teribile, pe care aceștia au trebuit să le depășească. Iubirea, unitatea și empatia au fost elementele esențiale care i-au ținut uniți, în fața destinului dur, și i-au ajutat să evolueze și să-și contureze un viitor armonios, în pofida vitregiilor vieții.

În această seară, în ultimul episod al acestui sezon, Omer sare în ajutorul lui Suzan, care a căzut victima geloziei lui Șevval. Suzan urmează a o surprinde pe Șevval, atunci când îi va dezvălui ce planuri are cu Ahmet. Ceea ce nu știe Suzan însă  este că răutatea lui Șevval nu are margini și ceva teribil urmează să se întâmple.

Începând de mâine, 4 iulie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești de succes vor putea urmări noul serial „Melek”, o poveste incredibilă despre familie, renunțare, dragoste maternă, greșeli, regăsiri, prietenie și iubire adevărată, un întreg caleidoscop al unei vieți zbuciumate, în care fiecare dintre noi se poate regăsi. Această poveste de viață tulburătoare va putea fi urmărită de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %