Traficul rutier pe Valea Oltului, închis temporar în zona Câineni din cauza alunecărilor de teren

0
110
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second
Traficul rutier a fost restricționat pe un singur sens pe Valea Oltului, la Câineni, din cauza unor alunecări de teren și căderi de pietre de pe versant. Circulația este dirijată prin semafoare. 
Serviciul Rutier şi Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea au decis marţi seara închiderea temporară a circulaţiei pe DN 7 între kilometrii 228+900 m şi 228+800 m, pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, afectat ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore care au provocat o alunecare de teren şi căderi de pietre de pe versanţi.
Pe DN7, Valea Oltului, zona localității Câineni, a fost montat semafor electric pentru dirijarea traficului rutier în zona unde a fost impusă restricția cauzată de alunecarea de teren.
Circulația rutieră a fost restricționată pe un sens de mers, a fost închisă banda dinspre versant și au fost instalați parapeți de beton pentru protejarea participanților la trafic.
Zona este semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere și lămpi cu lumină intermitentă.
„Astăzi, începând cu ora 20, în afara localităţii Câineni, în contextul avertizărilor meteo Cod Galben (precipitaţii abundente şi depăşiri cote hidro), alunecare de teren activă şi căderi de pietre de pe versant, care au afectat sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea, o comisie mixtă SR şi SDN VL s-a deplasat în zonă, fiind luate următoarele: închiderea temporara a benzii de circulaţie pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea, între km 228+900 m şi km 228+800 m; circulaţia în ambele sensuri se va realiza alternativ, dirijată prin semafoare, indicatoare, balize şi parapet din beton; a fost realizată semnalizarea/presemnalizarea rutieră temporară de către SDN VL; zona va fi monitorizată de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea şi lucrători din cadrul SDN Vâlcea; în intervalul orar 22.00-06.00, s-a dispus măsura suplimentării pe DN7 cu încă un echipaj de poliţie, fiind desemnat un ofiţer SR la monitorizare/coordonare/măsuri specifice în teren„, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %