Tramvaiul Colindelor a început să circule pe șinele din Capitală

0
89
0 0
Read Time:56 Second
De azi, călătorii vor putea asculta colinde în tramvaiul STB. Tramvaiul Colindelor va circula pe LINIA 1 până în 3 ianuarie 2023.
Magia Sărbătorilor de Iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi.
”Ducem tradiția mai departe și oferim tuturor călătorilor noștri „Tramvaiul Colindelor”. Acesta va circula în perioada 12 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1. Spiritul Crăciunului vă va însoți în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie și voie bună. Am pregătit cea mai frumoasă selecție de colinde românești și internaționale, precum și o colecție de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare. Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri și sentimente deosebite” transmite STB.
Accesul fiind permis tuturor călătorilor, vehiculul având program normal de funcționare.
Îl puteți localiza în timp real cu ajutorul aplicației InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %