Trei românce au dat lovitura la un turneu de tenis din Slovenia

0
67
0 0
Read Time:59 Second

Jaqeline Cristian, Irina Bara și Andreea Mitu s-au calificat joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de 60,000 de dolari de la Koper din Slovenia.

Jaqueline Cristian, desemnată cap de serie numărul zece la turneul ITF din Slovenia, cu tablou de 64 de jucătoare, s-a impus în optimi, în două seturi, scor 7-6 (7-4), 6-4, în fața jucătoarei Veronika Erjavec din Slovenia. În sferturi de finală, Cristian va juca cu rusoaica Kristina Dmitruk.

Irina Bara s-a impus în optimi în fața coratei Jana Fett, scor 7-6(9-7), 5-7, 7-6(7-5), iar în sferturi se va duela cu nemțoaica Silvia Ambrosio, ajunsă pe tablou din postura de lucky loser.

Andreea Mitu, venită din calificări, s-a impus în optimi contra slovenei Ziva Falkner, beneficiara unui wild card, cu scorul de 6-1, 6-1, iar în sferturi va juca cu iberica Jessica Bouzas Maneiro, cap de serie numărul 11 la turneul din Slovenia.

Irina Bara și Andreea Mitu care fac pereche în turneul de dublu feminin de la Koper, se pot întâlni în semifinale la simplu, dacă vor învinge vineri, în sferturi de finală.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %