Tudor Andrei Răzvan a câștigat în premieră un turneu de tenis RTP

0
87
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Andrei Răzvan Tudor a devenit duminică, 13 august 2023, în premieră Campion RTP. Jucătorul în vârstă de 26 de ani, s-a impus în finala turneului RTP 100 București CUP, în fața lui Mihai Cochiorca.

Andrei Răzvan Tudor, aflat la al treilea turneu RTP, a bifat prima sa finală RTP din carieră, care i-a adus după cinci victorii în patru ore, primul titlu RTP. În finală a fost condus în primul set cu 3-0 și a revenit impunându-se cu 10-5, iar în setul doi a fost condus cu 2-0, dar a revenit și s-a impus cu 10-7. Succesul de azi era oarecum anunțat de semifinala din 6 august de la turneul RTP 250. Pentru primul său titlu RTP din carieră, Răzvan Andrei Tudor a fost recompensat cu un premiu în valoare de 150 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP, o sticlă de vină, cinci batoane de ciocolată de la Heidi și celebra cutie cu șosete de la Laboratorul de Șosete. Trofeul de campion RTP 100 va fi personalizat cu numele său. De luni, Răzvan Tudor avansează la nivel RTP 250 în cadrul circuitului de tenis.

Mihai Cochiorca a bifat prima finală RTP la simplu masculin, care vine la la o lună după finala de dublu RTP 250, jucată alături de Iulian Dragne și pierdută în fața perechii formate din Ioan Folfa și Cătălin Voinea. În drumul său spre prima finală RTP 100 la simplu masculin, Mihai Cochiorca a eliminat pe favoritul 5 în optimi, Ioan Folfa și pe principalul favorit, liderul RTP, Luchian Cincu, în sferturi. Pentru finală a rămas fără energie și nu a mai reușit să se impună în fața lui Tudor Andrei. Pentru prima finală RTP 100, Mihai Cochiorca a fost recompensat cu 110 lei, 30 lei voucher RTP, 50 lei pentru RTP Finals, o sticlă de vin și cinci bantoane de ciocolată de la Heidi. Trofeul de finalist RTP 100 va fi personalizat cu numele său.

Mircea Achim și Daniel Comna au debutat în premieră în cadrul circuitului RTP, la turneul RTP 100 de duminică. Debutul pentru Daniel Comna a fost unul cum nu se poate mai bun, a acces în semifinale, unde a fost învins de Mihai Cochiorca.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %