Tudor Răzvan Andrei a cucerit al doilea turneu de tenis la RTP în proba de simplu masculin

0
64
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Tudor Răzvan Andrei a câștigat, duminică 8 octombrie 2023, ultimul turneu RTP 250 din acest an, competiție desfășurată la Club Sportiv Galaxy din București.

Tudor Răzvan Andrei a devenit duminică, pentru a doua oară campion RTP la simplu masculin, după ce s-a impus în finala turneului RTP 250 EXCLUSIV NEWS CUP, în fața lui Laurențiu Slosman. După un meci dificil în primul tur cu Ionuț Burcea și în sferturi cu Silvestru State, favorit opt al turneului, Tudor Andrei s-a impus categoric în ultimul act în două setuir, reușind să piardă un singur game. Pentru al doilea să titlu la RTP în turneul de simplu masculin, care-l va avansa la nivel RTP 500, Tudor Andrei a fost premiat cu 200 lei, 50 lei voucher RTP, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP. În plus a mai primit și o sticlă de vin de la Crama Oprișor și celebra cutie cu șosete de la Laboratorul de Șosete. Tudor Răzvan Andrei a câștigat în data de 13 august 2023, turneul RTP 100 București CUP, după ce s-a impus în fața lui Mihai Cochiorca.


Laurențiu Slosman, desemnat cap de serie numărul șapte al turneului, a avut un parcurs aproape perfect, până în finală, reușind să îl elimine în semifinală pe favoritul cinci, Tiberiu Vasilache. Însă în finală nu a mai avut energia necesară pentru a-l învinge și pe Tudor Andrei, Pentru a doua sa finală la RTP, dar prima de categorie RTP 250, Laurențiu Slosman a fost recompensat cu 150 lei, 30 lei voucher RTP, 50 lei pentru RTP Finals și o sticlă de vin de la Crama Oprișor. Trofeul de finalist RTP 250 va fi personalizat cu numele său de către Leonte Cupe și Trofee, partener oficial RTP.
32 de jucători au participat la ultimul turneu RTP 250 din anul 2023, iar Zelekta Shai din Israel, și-a făcut debutul în circuitul RTP.

Toți jucătorii au primit batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %