Turneul Web3 al The Weeknd, susținut de Binance, debutează în Europa și în Metavers

0
81
0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Turneul global de succes „After Hours Til Dawn” al The Weeknd și-a început etapa europeană și adaugă fanilor experiența Web3, cu sprijinul Binance, ecosistemul blockchain global ce susține cel mai mare schimb de criptomonede din lume. Turneul îmbină experiențe de realitate augmentată (AR) și provocări digitale online, în care orice fan – deținător de bilete sau nu – poate accesa nou conținut și avea șansa de a câștiga premii.

Fanii din întreaga lume vor putea interacționa cu The Weeknd și Binance prin www.enterthedimension.com. Această nouă dimensiune prezintă o experiență interactivă în metavers, ce deblochează noi niveluri, etape și avantaje.

În plus, deținătorii de bilete vor primi acces, în funcție de piață, la Souvenir NFT, pentru a debloca accesul la produse cu autograf și la experiențe VIP. Aceste NFT-uri unice servesc ca amintiri digitale, aducând tradiția de a păstra biletele de concert în lumea Web3. În anumite momente ale turneului, Binance va găzdui portaluri de realitate augmentată, pentru un plus de personalizare a experienței de concert.

Pentru fanii The Weeknd care nu pot participa la spectacolE, Binance va oferi și o colecție NFT exclusivă pentru turneU, deschisă oricărui utilizator, în acest an. Colecția va prezenta lucrări de artă în colaborare cu The Weeknd și o serie de beneficii pentru deținători.

„Parteneriatul nostru cu The Weeknd a oferit o platformă incredibilă de pe care putem prezenta modul în care Web3 generează conexiuni mai profunde între artist și fani”, a declarat Rachel Conlan, VP Binance, Global Marketing. „A fost interesant să lucrez cu echipa The Weeknd, pentru a vedea cum putem depăși limitele divertismentului pentru fani.”

Demersurile comune ale The Weeknd și Binance pentru filantropie continuă prin turneul global, transformând experiența concertului și NFT-urile asociate într-o platformă pentru schimbare pozitivă. 5% din vânzările din colecția Tour NFT vor fi donate către XO Humanitarian Fund, un fond inițiat de The Weeknd și administrat de World Food Program USA. Acest lucru vine în plus față de un angajament de 2.000.000 de dolari anunțat de Binance, la lansarea turneului. În calitate de ambasador global al Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite (PAM), The Weeknd a lansat Fondul umanitar XO, pentru a sprijini operațiunile de urgență ale PAM care salvează vieți în zonele cu foamete din întreaga lume.

###

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %