TVR a făcut-o din nou de oaie la Eurovision. România a ratat calificarea în finală

0
79
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

TVR a dat-o iar în bară cu Eurovision. Nici de această dată, România nu a prins finala europeană. Theodor Andrei nu a convins publicul european cu evoluția sa pe scena de la Liverpool.

Doar 10 din cele 16 țări care au evoluat în a doua semifinală Eurovision, s-au calificat în finală, iar România nu se numără printre ele.

Theodor Andrei a cântat joi, 11 mai 2023, în a doua semifinală Eurovision, intrând al treilea pe scena de la Liverpool unde a interpretat piesa D.G.T. (Off and on).

Deși piesa a avut o altă linie melodică față varianta din Selecția Națională, nici asta și nici singura dansatoare care a apărut pe scenă la finalul piesei pentru a-l mânji cu vopsea neagră pe haine și corp,  nu a fost suficient pentru a accede în finală.

Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia și Slovenia au obținut biletele pentru finala din 13 mai acolo unde s-au calificat marți seară din prima semifinală, țările: Croația, Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia și Norvegia.

Marea Britanie, Ucraina, Germania, Italia, Franța și Spania sunt deja califcate în finala de sâmbătă, 13 mai 2023.

TVR a risipit degeaba sute de mii de euro cu selecția națională și deplasarea la Liverpool.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %