Valentin Tanasie și Alin Igescu au învins un campion mondial în finala de dublu a turneului RTP 100

0
33
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Valentin Tanasie și Alin Igescu au cucerit duminică, 2 iulie 2023, la Club Sportiv Galaxy din București,  turneul de dublu masculin RTP 100 CRISTAL CUP 2023. Turneul de dublu masculin a reunit la start zece echipe.

Valentin Tanasie și Alin Igescu, desemnați capi de serie numărul patru, au reușit trei victorii solide care le-au adus titlul RTP 100 la dublu masculin. La doi ani și o lună de când a cucerit primul turneu RTP 100 organizat la dublu masculin, Valentin Tanasie recidivează și își trece în palmares al doilea troeu RTP la dublu masculin. Alin Igescu, la a doua participare la un turneu de dublu masculin în cadrul circuitului RTP, a bifat prima sa finală RTP și prmul trofeu în circuit.

În finală, Tanasie și Igescu s-au impus în fața prinicpalilor favoriți, Ioan Folfa și Toader Patrick. Pentru reușită, Alin Igescu și Valentin Tanasie au fost recompensați fiecare cu câte 50 lei, un voucher RTP de câte 30 lei, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor. dar și câte 8 batoane de ciocolată de la Heidi și trofeele campionilor ce vor fi personalizate cu numele lor.

Ioan Folfa și Toader Patrick, desemnați principali favoriți, au avut început în forță finala impunându-se cu 10-6 în primul set. Au condus în setul doi, mai tot timpul și la 8-7, Ioan Folfa a servit pentru meci. Însă adversarii lor au reușit să întoarcă incredibil soarta finalei și s-au impus cu 10-8, iar în decisiv, Folfa și Toader au cedat cu 7-10.

Dacă pentru Toader Patrick a fost a doua finală RTP la dublu masculin după prima jucată alături de Alexandru Tătulescu la turneul RTP din 7 mai 2022, pentru Ioan Folfa este prima finală RTP din carieră. Finaliștii au fost recompensați cu câte un premiu în valoare de 40 lei, câte un voucher RTP de 30 lei, dar și câte opt batoane de ciocolată de la Heidi. În plus, au mai primit și câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele finaliștilor ce vor fi personalizate de Leonte Cupe și Trofee, cu numele lor.

Ioan Folfa este campion mondial la handbal masculin cu echipa națională a României, în anul 1969.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %