Vedeta populară își alege pe 11 iunie, la TVR 1, câștigătorul sezonului 9

0
79
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 11 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1, la spectacolul Finalei „Vedeta populară” a acestui sezon. Cine pleacă acasă cu titlul de Vedeta Populară şi cu Marele Premiu de 100.000 de lei aflăm duminică seară.

Duminică e seara cea mare pentru iubitorii de folclor, seara Finalei „Vedeta populară”, sezonul al nouălea. O seară mult așteptată, cu emoții puternice și un show pe măsură la TVR 1. Cinci concurenți sunt pregătiți să demonstreze că sunt cei mai buni. Că și-au meritat locul pe această scenă, în finala celui mai important talent show de folclor din România. Câștigătorul serii va deveni Vedeta Populară a acestui sezon și va pleca acasă cu un cec de 100.000 de lei. Iuliana Tudor ne aşteaptă şi pe 11 iunie, ca de obicei, de la ora 21.00, la TVR 1.

„Am trăit un sezon fantastic alături de concurenţi şi invitaţii noştri! Am reuşit, şi prin sezonul 9, să descoperim tineri excepţionali, oameni de poveste, viitori promotori ai culturii tradiţionale româneşti. Ei îmi dau speranţa că folclorul muzical, tradiţiile, obiceiurile, portul sunt valori pe care nu le vom pierde. Ne păstrăm identitatea în faţa lumii şi asta ne dă rădăcină şi rost! Felicitări tuturor şi să câştige cel mai bun în Marea Finală!”, ne invită Iuliana Tudor la spectacolul pregătit de şi cu cei cinci finalişti pentru seara de duminică.

În urma succesului din semifinală, ne vor încânta, aşadar, pe 11 iunie, cu melodii din muzica lăutărească şi cu piese reprezentative pentru zonele din care provin Alexandru Staicu, de doar 16 ani, din Teleorman, Roxana Goia din Timiş, de 17 ani, Daniel Breban, de aceeaşi vârstă, reprezentând Ţara Chioarului, Anda Horoba, de pe Valea Ţibleşului, de 24 de ani, respectiv „veteranul” finalei, Zvonko Trailovici, în vârstă de 43 de ani, de pe Valea Timocului. Fiecare dintre ei şi-a demonstrat deja valoarea şi talentul, astfel că lupta pentru titlul de Vedetă Populară a sezonului 9 se anunţă una pe cât de strânsă, pe atât de frumoasă.

La rândul lor, artiştii juriului „Vedeta populară” le pregătesc telespectatorilor momente inedite, special pregătite pentru seara Finalei. Ne vom bucura, aşadar, de un periplu prin câteva zone ale țării în interpretarea Niculinei Stoican, un omagiu adus lui Tiberiu Ceia de Cornelia Rednic, un moment cu cântece din ritualuri de nuntă propuse de inegalabilul Grigore Leşe şi Lăutarii din Gorj, precum şi o suită din Moldova cu Bogdan Mihai Simion şi Lăutarii de mătase.​

Acompaniamentul live al momentelor artistice aparţine Orchestrei Ansamblului Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, condusă în această seară de doi dirijori: Cristian Obrejan și Gabriel Popescu. Ca întotdeauna, în finală ne sunt alături Junii Sibiului, coregrafia tuturor momentelor fiind semnată de Silvia Macrea și Alesia Sas. Iar în culise așteaptă Floarea și Gheorghe, pregătiți să încurajeze concurenții înainte şi după jurizare…

„Vedeta populară” intră în casele noastre, cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 9 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor îşi alege câştigătorul duminică, 11 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1. „Vedeta populară” se difuzează simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %