WE AS WEB: peste 200 de noi profesioniști în centrele din România, Moldova și Albania, în 2023

0
59
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

WE AS WEB, companie de dezvoltare software, va încheia anul 2023 cu peste 200 de profesioniști nou angajați în centrele sale din România, Moldova și Albania, expansiune conformă cu strategia eficientă de răspuns la nevoile în continuă evoluție ale pieței.

„Creștem substanțial echipa și aducem noi roluri și profesioniști în WE AS WEB, ca parte a strategiei noastre de înțelege și de a răspunde provocărilor curente ale pieței. Practic, optăm pentru specialiști care îmbină abilitățile de programare cu limbi de circulație internațională, pentru a livra proiecte complexe, repartizând eficient colegii noștri din România, Moldova și Albania, în avantajul clienților. Rezultatele strategiei noastre s-au văzut și pe plan financiar, mai exact, la finalul lunii august, suntem în grafic pentru atingerea cifrei de afaceri de 24 de milioane de euro, obiectivul propus pentru acest an”, declară Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

WE AS WEB a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane de Euro.

În septembrie, WE AS WEB a deschis și biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Olanda. În noile birouri, WE AS WEB are personal ce îmbină atât expertiză tehnică, dar și buna înțelegere a culturii locale și a nevoilor specifice ale business-urilor din țările respective. Echipele înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Despre WE AS WEB

Fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, WE AS WEB a devenit în scurt timp una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. Din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât și servicii de dezvoltare software. În prezent, WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Mai multe informaţii despre companie sunt disponibile pe pagina www.weasweb.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %