Xiaomi introduce o nouă gamă AIoT pentru utilizatorii globali

0
68
0 0
Read Time:4 Minute, 45 Second

Xiaomi a dezvăluit astăzi noua gamă de dispozitive inteligente de ultimă generație, ce include Xiaomi Watch 2 Pro și Xiaomi Smart Band 8, dezvoltate pentru a oferi utilizatorilor o experiență conectată alături de smartphone-urile sale emblematice din seria Xiaomi 13T. Aceste dispozitive inovatoare redefinesc modul în care utilizatorii interacționează cu tehnologia pentru a le sprijini sănătatea, bunăstarea și performanța sportivă, sporindu-le confortul și eficiența zilnică.

Mai smart de fiecare dată: Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi Watch 2 Pro, dezvoltat cu Wear OS by Google, oferă o experiență inteligentă, elegantă și eficientă. Acesta combină performanța de vârf cu durata lungă de viață a bateriei, un afișaj îmbunătățit și un design care satisface nevoile de sănătate și fitness.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Xiaomi Watch 2 Pro este integrarea sa cu suita Google de aplicații populare, inclusiv Google Wallet, Google Maps și Google Assistant, alături de o gamă completă de capabilități de urmărire a sănătății și fitness¹. Această colaborare crește conectivitatea, personalizarea și productivitatea, oferind utilizatorilor un nou nivel de confort.

Xiaomi Watch 2 Pro este echipat cu platforma de ultimă generație Snapdragon® W5 + Gen 1, ce permite funcționarea rapidă și eficiența energetică. Utilizatorii se pot bucura de conectivitatea LTE² a ceasurilor, care le permite să rămână conectați la smartphone-urile lor fără a fi nevoiți să le poarte peste tot.

Pasionații de fitness vor aprecia precizia oferită de GNSS cu bandă duală, care asigură urmărirea precisă a fitness-ului și a antrenamentului. Cu peste 150 de moduri sportive, Xiaomi Watch 2 Pro oferă analize complete ale antrenamentului și statistici de performanță. În plus, oferă informații valoroase asupra calității somnului, ajutând utilizatorii să-și înțeleagă tiparele de somn și să ia decizii informate pentru a-și îmbunătăți starea de bine.

Xiaomi Watch 2 Pro are un design elegant, cu o carcasă durabilă din oțel inoxidabil, disponibilă cu o curea de lux din piele sau din cauciuc fluororubber. Ecranul său AMOLED de înaltă rezoluție de 1,43 inchi are o coroană rotativă și o tastă de comandă rapidă ce permite utilizatorilor să navigheze prin funcții personalizate și să aleagă dintre cele peste 20 de fețe de ceas preinstalate. Pentru personalizare suplimentară, este disponibilă o gamă variată de curele detașabile, în culori la modă.

Sport și stil: Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8 este cea mai recentă prezență în gama de brățări de fitness Xiaomi. Dispozitivul are peste 150 de moduri de sport, oferindu-le utilizatorilor o selecție largă de activități de fitness din care să aleagă.

În plus, aceasta oferă statistici de monitorizare și condiționare în timp real, asigurându-se că utilizatorii primesc date exacte de antrenament. Pentru pasionații de alergare, „Pebble Mode” poate fi atașat la șiretul pantofului, oferind date detaliate de alergare și evaluând postura corectă de alergare, pentru o performanță îmbunătățită.

Încorporând sisteme avansate de urmărire a sănătății și stării de bine, Xiaomi Smart Band 8 este echipată cu monitorizarea SpO2 și a ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, monitorizarea somnului și chiar înregistrarea și predicția ciclului menstrual feminin¹. Această abordare holistică a monitorizării sănătății permite utilizatorilor să preia controlul asupra stării lor de bine.

Alimentat de cel mai recent chipset Apollo 4 Blue Lite, Xiaomi Smart Band 8 oferă o experiență de utilizare extrem de fluidă. Bateria sa imbunătățită de 190 mAh ofera până la 16 zile de utilizare tipică, cu o singură încărcare. În plus, o nouă funcție de încărcare rapidă reduce timpul de încărcare la doar o oră3, asigurându-se că utilizatorii petrec mai mult timp bucurându-se de dispozitivele lor și mai puțin timp așteptând.

Cu un rating de rezistență la apă de 5ATM4, Xiaomi Smart Band 8 este potrivit pentru diverse medii și activități. Aspectul său îmbunătățit include un afișaj AMOLED de înaltă rezoluție de 1,62 inchi în formă de pistă de curse, capac din sticlă CORNING GG3 și cadru cu textură metalică NCVM. Utilizatorii pot alege între opțiunile de culoare auriu sau negru grafit.

Xiaomi Smart Band 8 are peste 200 de fețe de ceas prestabilite, inclusiv opțiuni cu tematică de joc, permițând utilizatorilor să-și personalizeze dispozitivul pentru a se potrivi dispoziției și stilului lor. Noul design al curelei cu eliberare rapidă oferă o varietate de materiale și modele, inclusiv opțiuni din piele împletită, în carouri, buclă dublă și lanț din oțel inoxidabil5. Această versatilitate asigură că dispozitivul se adaptează la diverse ocazii, transformându-se chiar într-un pandantiv discret pentru întâlniri sociale.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Watch 2 Pro și Xiaomi Smart Band 8 vor fi disponibile la vânzare pe canalele oficiale Xiaomi din România: eMAG, Flanco, Altex, Cel și pe mi-home.ro

Xiaomi Watch 2 Pro este disponibil în două variante:

e-SIM: preț recomandat de vânzare 1699 Lei

Bluetooth: preț recomandat de vânzare 1499 Lei

Xiaomi Smart Band 8: preț recomandat de vânzare 249 Lei

Imagini cu produsele sunt disponibile aici: Xiaomi Watch 2 Pro și Xiaomi Smart Band 8.

¹ Acest produs și caracteristicile sale nu sunt concepute pentru a fi un dispozitiv medical și nu au scopul de a prezice, diagnostica, preveni sau vindeca vreo afecțiune.

² Conectivitatea LTE autonomă este disponibilă numai pentru versiunile LTE. Apelurile vocale de sine stătătoare pe versiunea LTE necesită asocierea inițială cu un dispozitiv smartphone eligibil Android 8.0 sau o versiune ulterioară și un abonament wireless separat eligibil.

3 Toate datele de testare a duratei de viață a bateriei sunt derivate din Xiaomi Laboratory. Durata de viață a bateriei în timpul utilizării efective depinde de diverși factori, cum ar fi configurarea, funcționarea, obiceiurile de utilizare și mediul înconjurător și poate diferi de rezultatele de laborator.

4 Evaluare de rezistență la apă de 5ATM bazată pe standardul ISO 22810:2010.

5 Disponibilitatea variază în funcție de piață.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %