Xiaomi își extinde ecosistemul, cu noile Xiaomi TV A 2025 și Xiaomi TV A Pro 2025

0
13
0 0
Read Time:3 Minute, 8 Second

Xiaomi, lider în electronice de larg consum și producție inteligentă, anunță extinderea ecosistemului de produse inteligente cu noile linii de televizoare din seria A, care include modelele A 2025 și Pro 2025. Ambele modele se caracterizează printr-un design cu margini minimaliste, control vocal și rezoluție 4K și fac parte din strategia „Human x Car x Home”, care redefinește granițele integrării tehnologice.

Xiaomi TV A Pro 2025, datorită ecranului QLED 4K de înaltă rezoluție și suportului HDR, permite vizionarea tuturor conținuturilor la o calitate inegalabilă, iar tehnologia sa permite captarea fidelă a celor mai mici detalii. Experiența de pe ecran este completată de tehnologia audio Dolby, care reproduce sunetele cu o fidelitate excepțională, pentru o experiență complet captivantă, în confortul propriei case. Acest model este dotat cu Google TV, integrat în telecomanda ecosistemului Xiaomi. Acest model este disponibil în patru versiuni diferite, în funcție de dimensiune: 43″, 55″ și 65″.

Xiaomi TV A 2025 este conceput pentru a oferi o experiență deosebită de divertisment, iar integrarea Google TV oferă acces la o lume vastă de conținut, de la filme și aplicații, până la jocuri. De asemenea, este dotat cu o tehnologie de fluidizare a mișcării MEMC, care permite obținerea de imagini fluide și clare în calitate 4K UHD pentru toate dimensiunile disponibile, cu excepția modelului de 32″, care are o calitate HD. Noul Xiaomi TV A 2025 are un design fără rame, care îi conferă un aspect elegant și modern. Acesta este disponibil în cinci mărimi diferite: 32″, 43″, 50″.

Prețuri și disponibilitate

Cele două modele vor fi disponibile online, începând din 30 mai, în rețelele partenerilor Xiaomi: Emag, Flanco și pe https://mi-home.ro.

Xiaomi TV A Pro va fi disponibil, în funcție de variantă, la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

  • 43” la 1699,99 lei
  • 55” la 2399,99 lei
  • 65” la 3099,99 lei

Și Xiaomi TV A va fi disponibil, în funcție de variantă, la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

  • 32” la 899,99 lei
  • 43” la 1599,99 lei
  • 50” la 1999,99 lei

Despre Xiaomi Corporation

Corporația Xiaomi a fost fondată în aprilie 2010 și listată la Bursa Principală de Valori din Hong Kong pe 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de consum și producție inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT în centrul activității sale.

Prin viziunea „Să ne împrietenim cu utilizatorii și să fim cea mai cool companie din inimile lor”, Xiaomi urmărește continuu inovațiile, experiența de utilizatre de înaltă calitate și eficiența operațională. Compania construiește cu perseverență produse uimitoare la prețuri corecte, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună, prin tehnologie inovatoare.

Xiaomi este una dintre companiile de top din lume producătoare de smartphone-uri, livrările sale globale de smartphone-uri clasându-se printre primele trei global, iar utilizatorii activi lunar la nivel global (MAU) (inclusiv smartphone-uri și tablete) au ajuns la 658,1 milioane în martie 2024. De asemenea, compania a stabilit platforma globală de top pentru consumatori AIoT (AI + IoT), ajungând la aproximativ 786,1 milioane de dispozitive inteligente conectate (excluzând smartphone-uri, laptopuri și tablete) începând cu 31 martie 2024. În octombrie 2023, Xiaomi și-a actualizat strategia la ecosistemul inteligent „Human × Car × Home”, care îmbină perfect dispozitivele personale, produsele pentru case inteligente și mașinile. Xiaomi se concentrează întotdeauna pe umanitate și se angajează să ofere experiențe complete și mai bine conectate. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, Xiaomi a fost inclusă pe lista Fortune Global 500 pentru al cincilea an consecutiv, pe locul 360.

Xiaomi este o componentă a indicelui Hang Seng, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %