ZU TV lansează a treia ediţie a campaniei LOVE FESTIVAL

0
72
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

În luna dedicată iubirii, ZU TV revine cu a treia ediţie a campaniei LOVE FESTIVAL, o iniţiativă care s-a bucurat de mare succes în rândul telespectatorilor.

Cu două ediţii care au însumat 173 de câştigători, peste 24.000 de înscrişi și premii de peste 10.000 de Euro, anul acesta ZU TV îşi invită publicul să intre din nou în joc şi să câştige la dublu, în luna iubirii, un nou val de premii de peste 5.000 de Euro.

Începând de astăzi, 1 februarie, cei ce doresc să se înscrie în LOVE FESTIVAL trebuie să urmărească programele ZU TV și să scaneze QR Code-ul ce se va afişa periodic pe ecran. Odată scanat acest cod, telespectatorii vor fi direcţionaţi automat către formularul de înscriere în concurs. Fiecare cod scanat şi formular completat vor reprezenta o altă înscriere în concurs şi o nouă şansă de a câştiga un premiu.

Zilnic poate fi câștigat un voucher dublu de 800 de lei, iar la finalul campaniei cel mai inimos premiu – un voucher dublu de 3000 de lei. Mai multe informaţii, dar şi regulamentul campaniei care se desfăşoară în perioada 1 – 28 februarie pot fi consultate accesând: https://zutv.ro/concursuri/love-festival-by-zu-tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %