DIVA a luat o decizie șocantă. Difuzează filme de Crăciun în luna iunie 2023

0
259
Lizzie Richfield is at a crossroads when she lands a job as a house manager for the exquisite Ashford Estate in the Virginia countryside. While preparing the place for sale, Lizzie plans one final Christmas Eve gala for the Marley family, though they seem to be a family in name only. There’s Kip Marley, who never met a party he didn’t like; Robert, the handsome but all-business executor of the estate; Sloane, who arrives with her two young children, sans husband, and the 80-year-old matriarch, Pippa, a spitfire who doesn’t want to put the house up for sale at all. As Lizzie is inserted into the home and the lives of the Marley family, she finds herself drawn to Robert – even as Kip pursues her. Can she navigate her suddenly complicated love life while helping mend family feuds and maybe teaching all the true spirit of Christmas? Photo: Rebecca Staab, Lindsay Maxwell, Danica McKellar Credit: Copyright 2017 Crown Media United States LLC/Photographer: Ryan Plummer
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Este acea perioadă din an în care ne umplem serile cu filme romantice, de Sărbători…?! Da, pentru că este timpul pentru Crăciunul sărbătorit în plină vară! Iar DIVA nu se dezminte nici anul acesta: din 5 iunie, postul TV ne aduce un strop din răcoarea iernii şi nostalgia Sărbătorilor, de luni până vineri (de la ora 18:00), când a programat o serie de 15 filme de dragoste, a căror acțiune are loc iarna.

Acestea pelicule speciale de Crăciun (în care dragostea învinge întotdeauna, până la finalul poveștii) sunt:

 • 5 iunie – „Crăciunul la Plaza” („Christmas at the Plaza”, 2019);
 • 6 iunie – „Gala de Crăciun” („Christmas Homecoming”, 2017);
 • 7 iunie – „Bună dimineața, Crăciun!” („Good Morning Christmas”, 2020);
 • 8 iunie – „Un Crăciun regal” („One Royal Holiday”, 2020);
 • 9 iunie – „Concursul de Crăciun” („The Christmas Contest”, 2021);
 • 12 iunie – „Un Crăciun de neuitat” („Christmas on My Mind”, 2019);
 • 13 iunie – „Un Crăciun sub stele” („Christmas Under the Stars”, 2019);
 • 14 iunie – „Crăciun la moșia Ashford” („Coming Home for Christmas”, 2017);
 • 15 iunie – „Călătorie de Crăciun” („The Road Home for Christmas”, 2019);
 • 16 iunie – „Reuniți de Crăciun” („Reunited at Christmas”, 2018);
 • 19 iunie – „Un ajutor de Sărbători” („Twinkle All the Way”, 2019);
 • 20 iunie – „Operațiunea Crăciunul” („Operation Christmas”, 2016);
 • 21 iunie – „Crăciun în Montana” („Christmas in Montana”, 2019);
 • 22 iunie – „Un Crăciun la Viena” („Christmas in Vienna”, 2020);
 • 23 iunie – „Iubire de Crăciun” („A Christmas Love Story”, 2019).

Conform legendei, Crăciunul estival a fost sărbătorit prima dată la tabăra de fete Keystone din Brevard (Carolina de Nord), pe 24 și 25 iulie 1933. Ce a presupus toată desfășurarea de forțe? Zăpadă falsă din vată, colinde și un brad împodobit, totul spre deliciul copiilor, care au primit cadouri chiar de la Moș Crăciun. Crăciunul în vară a apărut apoi în cultura pop în 1940, odată cu lansarea filmului american „Christmas in July”. Și este un fenomen care s-a împământenit în SUA și s-a răspândit apoi în toată lumea. Mai ales după ce retailerii au început să folosească ideea pentru a atrage clienții în miezul verii. Bonus: psihologii spun că poveștile înfrigurate au un efect placebo și ne pot ajuta să reducem canicula resimțită!

Oricum, majoritatea filmelor romantice despre Crăciun sunt filmate vara (în mai puțin de o lună, de obicei), pentru a fi gata înainte de Sărbători. Dar și pentru că zăpada artificială este scumpă. Concluzia? Crăciunul nu trebuie să vină doar o dată pe an! Aceasta este premisa din spatele acestei sărbători estivale, pe care DIVA o marchează din plin și anul acesta. Din 5 iunie, de la ora 18:00, urmărim producțiile cu parfum de sărbătoare şi simțim magia Crăciunului, numai la DIVA!

Happy
Happy
33 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
67 %